Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Дніпровський транспортно-економічний фаховий коледж

01 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися в 2024?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

Зустріч з роботодавцями

24 квітня 2024 року заступником директора з виробничого навчання Ярмошенко М.В. була організована та проведена чергова зустріч здобувачів освіти коледжу із потенційними роботодавцями.

Студентам презентували можливі бази практики та працевлаштування.

Зі студентами спеціальності 181 Харчові технології за допомогою сервісу відеозв’язку Zoom провели спілкування представники рекрутінгової кампанії Smart Solutions.

Менеджер кампанії представила на розсуд студентів інформацію про можливість зайняти робочі місця в ФОП "ТИХИЙ".

Посади, які були представлені студентам це:

  1. Помічник кухаря
  2. Офіціант
  3. Барбек, помічник бармена
  4. Адміністратор рецепції
  5. Харчовий технолог

Було надано основні вимоги до претендентів:

помічник кухаря:

  • Приготування страв згідно з рецептами;
  • Допомога кухарям під час підготовки страв;
  • Дотримання стандартів щодо якості та безпеки продукції;
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні;
  • Виконання інших завдань, що стосуються підтримки роботи кухні

офіціант:

  • Бажання працювати в сфері обслуговування
  • Вміння працювати в команді
  • Комунікабельність та ввічливість
  • Відповідальність та уважність до деталей

барбек, помічник бармена:

  • Приготування коктейлів, кави та інших напоїв
  • Доповнення барної картки

адміністратор рецепції:

  • Зустріч та відмітка працівників на рецепції;
  • Ведення документації для керівництва;
  • Створення графіків роботи для працівників

харчовий технолог:

  • Розробка і впровадження технологічних процесів на виробництві
  • Контроль за виробничим процесом та якістю продукції на всіх етапах
  • Розробка нових рецептур

Підготовка технічної документації

Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: