Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Дніпровський транспортно-економічний фаховий коледж

01 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися в 2024?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

Навчальна практика студентів за напрямком «Харчові технології» (Відпрацювання навиків приготування продуктів з риби)

ПРОФЕСІЯ «КУХАР» це не тільки давнішня, але й вічна професія. Без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі, тому професія кухаря потрібна людині постійно.

А справжній професіонал цієї справи повинен вміти робити безліч страв з різноманітних продуктів.

З давніх-давен значне місце в українській кухні займає риба. Улюблені страви українців – карасі в сметані, короп з медом, рибні крученики, завиванці, січеники, товченики, фарширована риба. Найкраще риба поєднується за смаком з гарніром з картоплі.

Тому під час проходження практики студенти групи 181-22-1 займалися дуже відповідальною справою – приготуванням страв з риби.

Здобувачі освіти під керівництвом ведучих викладачів показали свої практичні навички у підготовці та приготуванні різних видів блюд з риби.

 

Маємо надію, що у майбутньому наші студенти будуть мати змогу стояти поруч з відомим шефом Ектором Хіменесом-Браво, та в якості членів журі оцінювати блюда конкурсантів шоу «Мастер Шеф».

Календар новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: