Базовий курс з теорії обсловування гостей для спеціальності 181 Харчові технології

В другий день тижня спеціальності «Харчові технології»,  до нас в гості завітала випускниця нашого коледжу Софія СУЛЕЙМЕНОВА, яка закінчила наш коледж у 2024 році і отримала диплом фахового молодшого бакалавру зі спеціальності «Харчові технології».  Зараз Софія працює офіціантом у Black Bar | Lounge Bar & karaoke. Софія розповіла про базовий курс з теорії обслуговування гостей, розповіла про базові знання в роботі офіціанта, бармена, адміністратора залу. Продемонструвала базове сервірування столу, правила і порядок натирання посуду, складання серветок різними формами, поділилася цікавими фішками в роботі офіціанта та їх застосування. Щиро вдячні нашим випускникам, що вони діляться своїм досвідом з нашими здобувачами.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: