В групі 181-23-1, спеціальність 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу) відбувся майстер клас: «Обробка річкової та морської риби та виготовлення напівфабрикатів з риби та посіченого рибного фаршу».
Здобувачі освіти ознайомилися з теоретичними знаннями, і на практиці розглянули процеси розробки та переробки риби морської та річкової, та вироблення напівфабрикатів рибних: риба посічена та запечена з овочами, риба посічена та смажена, виготовлення фаршу з рибної сировини, та формування , смаження рибних котлет.
Студентам була продемонстрована технологія чищення, нарізки на стейки, карбування, виготовлення рибного фаршу та формування напівфабрикатів з посіченого рибного фаршу. Доведення напівфабрикатів до готовності для подачі на стіл. Провели смачну дегустацію.
На даному практичному занятті здобувачі освіти наблизилися до своєї професії в майбутньому, а саме навчилися працювати з рибою як сировиною для виготовлення смачних страв.
Технологічний процес з чищення та розробки риби річкової та морської та виготовлення напівфабрикатів з рибної сировини, підготувала та провела викладач (технолог вищої категорії, міжнародного класу) Луніна О.В.