Майстер клас: «Обробка річкової та морської риби, та виготовлення напівфабрикатів з риби та посіченого рибного фаршу» для спеціальність 181 «Харчові технології»

В групі 181-23-1, спеціальність 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу) відбувся майстер клас: «Обробка річкової та морської риби та виготовлення напівфабрикатів з риби та посіченого рибного фаршу».

Здобувачі освіти ознайомилися з теоретичними знаннями, і на практиці розглянули процеси розробки та переробки риби морської та річкової, та вироблення напівфабрикатів рибних: риба посічена та запечена з овочами, риба посічена та смажена, виготовлення фаршу з рибної сировини, та формування , смаження рибних котлет. 

Студентам була продемонстрована технологія чищення, нарізки на стейки, карбування, виготовлення рибного фаршу та формування напівфабрикатів з посіченого рибного фаршу. Доведення напівфабрикатів до готовності для подачі на стіл. Провели смачну дегустацію.

На даному практичному занятті здобувачі освіти наблизилися до своєї професії в майбутньому, а саме навчилися працювати з рибою як сировиною для виготовлення смачних страв.

Технологічний процес з чищення та розробки риби річкової та морської та виготовлення напівфабрикатів з рибної сировини, підготувала та провела викладач (технолог вищої категорії, міжнародного класу) Луніна О.В.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: