Під час тижню спеціальності «Харчові технології» відбувся захист творчих робіт здобувачів освіти за темою «Інноваційні методи в харчуванні» під керівництвом викладача Олени МАЙКО. В даному заході приймали участь здобувачі освіти груп 181-22-1 та 181-23-1. Тематика робіт охоплювала питання як використання новітніх видів сировини для приготування напоїв, страв, декорування кондитерських виробів, новітніх технологій подачі м’ясних страв та новітніх трендів кейтерингового обслуговування. Дуже цікавою була доповідь Анастасії ХОРТ про крафтове виробництво зефіру. До кожної доповіді було створено яскраві та змістовні презентації
На захід було запрошено гостей:
Олена ЮДІНА- доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету митної справи та фінансів;
Михайло ЯРМОШЕНКО – заступник директора з виробничого навчання;
Наталія КІЩЕНКО- викладач циклової комісії "Математичної та природничо-наукової підготовки";
Женя ЗЕЙНАЛОВА – голова профспілки добувачів освіти коледжу.
Також в заході приймали участь і викладачі спеціальних дисциплін Олена СКАЧКОВА та Ольга ЛУНІНА.
Здобувачі освіти проявили вміння вибирати, обробляти, систематизувати і використовувати потрібну для розкриття обраної теми творчої роботи інформацію з різних джерел: підручників, спеціальної та технічної літератури, фахових журналів, мережі Іnternet.
Присутні на заході здобувачі освіти, дізналися багато цікавого та пізнавального для своєї майбутньої діяльності.