Відвідали підприємство з обсмажування кави DAM Coffee Roasters.

Здобувачі освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» гр.181-23-1 разом з викладачами Оленою МАЙКО та Світланою КУРИЦЬКОЮ, відвідали підприємство з обсмажування кави DAM Coffee Roasters. Кава стала популярною у всьому світі завдяки своїм смаковим якостям та стимулюючим властивостям.  Під час перебування на підприємстві дізналися про шлях кави від плантації до споживача, дізналися про особливості вирощування, способи збору кави та особливості обробки кави на плантації. Ознайомилися із особливостями фасування кави на плантаціях.  На самому підприємстві ознайомилися із процесом обсмажування кави та його етапами, зберіганням смаженої кави. Самим цікавим в нашій екскурсії було це приготування кави та визначення її органолептичних оцінок, а саме запаху та смаку. Наші здобувачі освіти випробували себе в якості баристи та  дегустаторів кави.  Екскурсія була цікава, пізнавальна та смачна.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: