День європейської кухні

22 травня на відділенні транспортних і харчових технологій здобувачі освіти і викладачі спеціальності 181 Харчові технології провели кулінарно-гастрономічний фестиваль до Дня Європи в Україні                    

Як це було?

Провели вікторину «пізнаємо Європу разом». 

Розширили знання про національні кухні Італії та Німеччини.

Викладач Скачкова Олена провела майстер клас по приготуванні легкого італійського десерту тірамісу. 

Викладач Луніна Ольга провела майстер клас по виготовленню піци «чотири мʼяса», та піци «сирна». 

Разом зі студентами викладачки приготували ковбаски «мюнхенські». 

Завершили гастротур смачною дегустацією.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: