19 грудня 2024 року в рамках Тижня Франції в Україні у Криворізькому навчально-виробничому центрі відбувся унікальний кулінарний майстер-клас із приготування традиційного французького десерту Мілфей та гарячого коктейлю на основі кави, в якому прийняли участь викладачі спеціальних дисциплін Олена МАЙКО та Ольга ЛУНІНА. Також наші викладачі мали можливість ознайомитися із матеріальною базою навчального закладу та організацією навчального процесу в сучасних умовах.
Проведення даного майстер класу було справжнім святом для поціновувачів французької культури та гастрономії. З вітальним словом до присутніх звернулись:
- заступниця очільника Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ірина Грицай;
- радник з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні Олів’є Жако;
- директорка громадської організації «Альянс Франсез Дніпро» Тетяна Кобченко.
Учасники кулінарного майстер-класу мали змогу:
- дізнатися секрети приготування вишуканого французького десерту Мілфей;
- навчитися створювати гарячий коктейль на основі кави;
- продегустувати власноруч створені ласощі та напої.
Щиро вдячні організаторам заходу Криворізький навчально-виробничий центр за такий цікавий захід.