Обмін досвідом. Участь в Інтерактивному освітньому хабі HoReCa

Згідно укладеної угоди про міжнародну співпрацю та академічну мобільність між ДТЕФК та АПО «Меркур» прийняли участь з 13.06.2025 по 15.06.2025 в Інтерактивному освітньому  хабі  HoReCa, що передбачав роботу спільного проєкту HoReCa: Лаванда fest, обговорення напрямів подальшої співпраці та академічної мобільності здобувачів освіти та педагогів.

Програма передбачала:

- Майстер-класи від провідних кухарів на лавандовій фермі

- Нетворкінг з технології приготування м’яса на відкритому вогні та десертів з використанням полум’я з додаванням лаванди 
- Особливості використання лаванди в їжі, напоях, парфумах, прикрасах…

- Зустріч зі стейхолдерами академії для обговорення перспектив співпраці та академічної мобільності між закладами освіти та бізнес-партнерами, розширення її для реалізації спільних проектів та програм обмінів здобувачів освіти.

Завданнями були: 

- приготувати страву з м’яса на відкритому вогні, до неї гарнір з овочів та соус, із використанням лаванди в будь-якому вигляді (в маринаді, в соусі, в сиропі чи олії, чи в декоруванні при подачі); 

- приготувати солодку страву чи десерт із використанням лаванди в будь-якому вигляді та додати для дегустації; 

- зазначити назву страв та вихід, інгредієнти, особливості приготування для промоції на ТБ, радіо та соц.мережах. Всі страви приготувати на 20 порцій по 50-70г для дегустації, Все гарно оформити і подати для гостей заходу. 


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: