Холодні м’ясні закуски — витонченість у кожній деталі.

Під час проведення курсової роботи під керівництвом викладача спец.дисциплін Олени МАЙКО, здобувач освіти відділення «Транспортних та харчових технологій » групи 181-22-1 Анучін Іван, презентував різноманітні холодні м’ясні закуски, що вразили своїм смаком і подачею.

На столі гармонійно поєдналися рулет з курячого філе зі свинячим язиком, рулет зі свинини та овочами і рулет зі свинини з яйцем та грибами. Кожна страва мала власний характер — від ніжності до пікантності, від класики до сучасних кулінарних рішень.

Здобувач продемонстрував не лише високий рівень професійних умінь, а й творчий підхід до оформлення страв, увагу до деталей і любов до кулінарного мистецтва.

Ці закуски — справжня окраса будь-якого святкового столу та приклад того, як кулінарія може бути і мистецтвом, і наукою водночас.


 

📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: