Майстер-клас «Грузинські смачні традиції»

15 квітня 2025р. відбувся майстер-клас «Грузинські смачні традиції» для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за спільної ініціативи викладача вищої категорії категорії Скачкової О.А. та партнера шеф-кухаря Олександра Скачкова, який розповідав та демонстрував, як застосовувати на практиці нові технології.

Лабораторно-практичний майстер-класу є прикладом інтеграції (поєднання) теоретичної та практичної підготовки, вдосконалення практичних навичок у поєднанні з творчістю.     Здобувачі освіти групи 181-23-1 з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» показали професійну спрямованість особистості, розвиток, уявлення для успішного розв’язання професійних завдань. 


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: