Робоча група з представників адміністрації Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу відвідала 14 березня 2025 року два відкриття навчально-практичних центрів.
Це стало можливим завдяки проєкту #100Майстерень, в якому освіта, бізнес, влада та міжнародні партнери об’єднали зусилля, щоб створити сучасні умови для розвитку професійної освіти!
Перше відкриття:
кулінарний хаб «Майстерня смаків» на базі Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Відкриття центру дає змогу кухарям з усієї області, які працюють в харчоблоках закладів освіти, проходити навчання, готувати страви з нового шкільного меню, проходити теоретичну та практичну підготовку, дізнаватися про нові підходи в приготуванні дієтичних страв тощо.
Гості центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів в день відкриття мали змогу попрактивуватися на сучасному гастрономічному устаткуванні та навчатись готувати здорову їжу.
З оновленими майстернями це не просто навчання, а реальний досвід, що відкриває двері у майбутнє! Освітяни та здобувачі освіти отримали безцінний практичний досвід.
Друге відкриття:
навчально-практичний центр «Сучасні інтегровані технології обробки матеріалів» на базі Дніпровського центру професійно-технічної освіти де тепер усі охочі мають можливість набути навички на сучасних верстатах з ЧПК.
Ми всі від щирого серця дякуємо директорам закладів профтехосвіти Стрільцю Олександру Івановичу, Донченко Ірині Леонідівні та усім членам колективів центрів підготовки за організацію заходу, своєчасного і такого необхідного нам усім.