Приготування супів на спеціальності 181 Харчові технології

На відділенні транспортних та харчових технологій здобувачі освіти групи 181-23-1 під керівництвом викладача Олени Майко опановують основи кулінарного мистецтва, зокрема технологію приготування супів — однієї з найважливіших складових професії кухаря.

Здобувачі освіти навчаються правильно готувати бульйони, поєднувати інгредієнти, зберігати поживну цінність продуктів і створювати смачні, корисні перші страви.

Творчість, професійність і любов до кулінарії — ось те, що вирізняє наших здобувачів !


 

📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "вул. Технічна"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: