Навчальна практика студентів за напрямком «Харчові технології» (Відпрацювання навиків приготування кондитерських виробів «Сінабони»)

Невід’ємною і важливою частиною навчального процесу для здобувачів освіти є проходження практик.

Тим паче що стосується підготовки фахівців за напрямком 181 Харчові технології.

Студенти групи 181-22-1 під керівництвом ведучих викладачів показали свої практичні навички у підготовці та виготовленні виробів з тіста.

Було обрано найвідоміші булочки в світі під назвою «Сінабона».

Сінабони – це ароматні роли зі здобного тіста з гус-тим прошарком кориці та цукру всередині. Зверху булочки студенти вкрили солодким глазуруванням. Вони вийшли настільки м’якими та пишними, що дійсно танули у роті.

Це одні з найвідоміших булочок в світі, які виготов-ляються як на великих виробництвах так і у багатьох оселях до чашки чаю.

Пишаємося нашими студентами і маємо надію що всі вони будуть працювати у ресторанах кожен з яких буде мати п’ять зірок категорії МІШЛЕН завдяки тому чому вони навчилися в нащому коледжі.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: