Заключним етапом виробничих практик є захист звітів здобувачів освіти та отримання заліку.
5 березня 2025 року відбувся такий захід на відділенні «Транспортних та харчових технологій» в групі 181-22-1 за підсумками проходження Навчальної практики, яка відбувалась на підприємствах і організаціях сфери харчування м.Дніпро.
Результати виконання програми практики зжобувачі освіти представили у формі звіту та доповіді. Доцільно відмітити, що цьогорічний захист звітів з практики відбувся на достатньо високому рівні.
Комісія з викладачів спецдисциплін та представників адміністрації коледжу заслухала звіти та переглянула презентаційні матеріали здобувачів освіти, які були підготовлені згідно індивідуальних завдань і тематики.
Всі присутні отримали позитивні враження, адже кожен із здобувачів освіти продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. У результаті обговорення майбутні фахівці харчових технологій продемонстрували достатній рівень теоретичних знань та поділилися враженнями від здобутого практичного досвіду на посадах кухарів та помічників су-шефів кафе і ресторанів.
Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівникам баз практики за високий професійний рівень у допомозі по підготовці майбутніх фахівців.
Вітаємо наших здобувачів освіти із успішним захистом!
Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.