Підсумки Навчальної практики (напрямок 181 Харчові технології)

Заключним етапом виробничих практик є захист звітів здобувачів освіти та отримання заліку.

5 березня 2025 року відбувся такий захід на відділенні «Транспортних та харчових технологій» в групі 181-22-1 за підсумками проходження Навчальної практики, яка відбувалась на підприємствах і організаціях сфери харчування м.Дніпро.

Результати виконання програми практики зжобувачі освіти представили у формі звіту та доповіді. Доцільно відмітити, що цьогорічний захист звітів з практики відбувся на достатньо високому рівні. 

Комісія з викладачів спецдисциплін та представників адміністрації коледжу заслухала звіти та переглянула презентаційні матеріали здобувачів освіти, які були підготовлені згідно індивідуальних завдань і тематики. 

Всі присутні отримали позитивні враження, адже кожен із здобувачів освіти продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. У результаті обговорення майбутні фахівці харчових технологій продемонстрували достатній рівень теоретичних знань та поділилися враженнями від здобутого практичного досвіду на посадах кухарів та помічників су-шефів кафе і ресторанів.

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівникам баз практики за високий професійний рівень у допомозі по підготовці майбутніх фахівців.

Вітаємо наших здобувачів освіти із успішним захистом! 

Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна, 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:
(093) 971-41-00

Відділ кадрів:
(096) 101-58-69, (066) 395-68-44

Приймальня комісія:
(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:
(096) 804-43-33

✉️ E-mail:
dtret1@ukr.net

✉️ E-mail приймальної комісії:
pk_dacte@ukr.net

Ми у соц мережах: