Галузь знань - J Транспорт та послуги
Спеціальність - J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Освітньо-професійна програма - Готельно-ресторанна справа
Освітня кваліфікація - фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної справи та кейтерингу
Освітньо-професійний ступінь - фаховий молодший бакалавр
Термін навчання:
- 2 роки 10 місяців на основі загальної середньої освіти (база 9 класів);
- 1 рік 10 місяців на на основі повної загальної середньої освіти (база 11 класів).
Випускники коледжу можуть працювати:
на підприємствах готельно-ресторанного комплексу; в туристичних комплексах; готелях й аналогічних закладах розміщення (готелі, мотелі, пансіонати тощо); в комерційних та соціальних закладах розміщення (туристичні бази, молодіжні готелі, кемпінги, бунгало, будинок відпочинку тощо); в спеціалізованих закладах розміщення (ротелі, ботелі, флотелі, альптотелі, притулки тощо); в підприємствах ресторанного господарства (ресторани, бари, кафе, кафетерії, їдальні, ресторани за спеціальними замовленнями); в закладах швидкого харчування (fast food, піцерії).
Випускники з даної спеціальності можуть займати посади:
фахівець з готельного обслуговування;
адміністратор (господар) залу;
стюард (готелі та інші місця розміщення);
офіціант / бармен;
портьє; метрдотель.
Контакти (коледж, приймальна комісія): 49041, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, вул. Технічна, 4.
EMAIL:
Контакти (завідувачка відділенням) Ейхман Олена Анатоліївна
EMAIL: