Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Дніпровський транспортно-економічний фаховий коледж

01 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися в 2024?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

В межах навчальної практики студенти спеціальності 181 «Харчові технології» відвідали Bartolomeo Best River Resort

Група студентів спеціальності 181 «Харчові технології» в межах навчальної практики та співпраці з кафедрою міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу УМСФ, відвідали один з найпопулярніших багатофункціональних закладів готельно-ресторанного типу, туристично-оздоровчих та розважальних послуг м.Дніпра - Bartolomeo Best River Resort. Комплекс має назву на честь знаменитого португальського мореплавця Бартоломеу Діаша, що відкрив мис Доброї Надії у 1487 р.

Студенти ознайомилися з особливостями комплексу, який розташовано в центрі нашого міста на березі річки Дніпро і поєднує в собі парк, музей етнографії та повноцінний курорт. Комплекс включає готель «Bartolomeo Resort Hotel» з 14-ма комфортабельними та екологічними бунгало європейського рівня, ресторан європейської кухні, рибний ресторан «Barto Fish», гастропаб «Brazzuka», караоке-бар, бенкетні зали, фестивальний майданчик, конференц-центр, винний льох, яхт-клуб, спортивний майданчик з двома полями для міні-футболу, тенісним кортом та полем для пляжного волейболу, пляж з білосніжним піском «White Beach», відкритий басейн з аква-баром «Pool Club», дитячий майданчик «Barto Kids» та етнографічний парк-музей, з відповідними високопрофесійними послугами різного характеру.

Наших студентів гостинно приймали і проводили екскурсію провідні фахівці названого закладу: директор з персоналу Катерина Яковлева, керівник готельного комплексу Євген Жмакін та заступник керівника ресторанного комплексу Юлія Путій.

У підсумках екскурсії, наші студенти отримали нові знання про функціонування готельно-ресторанного комплексу, позитивні емоції та враження.

Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: