Спеціальність 181 Харчові технології

Галузь знань - 18 «Виробництво та технологія» (Маnufасtuгіng аnd tесhnоlоgу)

Спеціальність - 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу)

Освітньо-професійна програма - Харчові технології

Освітня кваліфікація - фаховий молодший бакалавр з харчових технологій

Освітньо-професійний ступінь - фаховий молодший бакалавр

Термін навчання: 

- 3 роки 5 місяців на основі загальної середньої освіти  (база 9 класів);

- 2 роки 5 місяців на на основі повної загальної середньої освіти  (база 11 класів).

Випускники коледжу можуть працювати:

на фабриках-заготівельних, фабриках-кухнях, комбінатах напівфабрикатів; в ресторанах, їдальнях, закусочних, чайних, магазинах кулінарії.

Спеціалісти професійного спрямування «Технологія харчування» необхідні для численних підприємств ресторанного господарства різних форм власності, а також підприємств з виробництва харчових продуктів і напівфабрикатів.

Випускники з даної спеціальності можуть займати посади:

технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); інспектор з контролю якості продукції; технік – технолог з переробки риби та морепродуктів; фахівці з переробки плодоовочевої продукції; технік-технолог з бродильного виробництва та виноробства; фахівці з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарне та кондитерське виробництво); кухар; кухар дитячого харчування; виробник харчових напівфабрикатів; шеф-кухар; офіціант; метрдотель; бармен; майстер ресторанного обслуговування.

 

Контакти (коледж, приймальна комісія): 49041, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, вул. Трудових резервів 4.

EMAIL: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Телефон: (056) 720-92-31

Контакти (завідувачка відділенням) Кіщенко Наталія Марянівна

Телефон: (050) 591-97-35