Спеціальність 181 Харчові технології - ПОЗААУДИТОРНА РОБОТАСтворено: 18 жовтня 2015 | Надрукувати | E-mail | Перегляди: 26704 Зміст статті Спеціальність 181 Харчові технології ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ ПРОФЕСІЇ ПРО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПРО ПРАКТИКУ ПОЗААУДИТОРНА РОБОТА ПРО СТУПЕНЕВУ ПІДГОТОВКУ НАШІ ДОСЯГНЕННЯ ПРО ВИКЛАДАЧІВ НАШІ ВИПУСКНИКИ МАТЕРІАЛЬНАЯ БАЗА СПЕЦІАЛЬНОСТІ Усі сторінки Сторінка 5 із 10 ПОЗААУДИТОРНА РОБОТА СВЯТО МАСЛЯННОЇ ЕКСКУРСІЯ НА КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ МАЙСТЕР КЛАС Майстер-клас веде майстер – кухар, інженер – технолог приготування їжі, представник Баварської компанії «Конвотерм» Верхогляд Олександр Якимович Попередня Наступна Попередня Наступна