Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Дніпровський транспортно-економічний фаховий коледж

На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися в 2023?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

Спеціальність 181 Харчові технології - ПРО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ

Зміст статті

ПРО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ

№ з/п Шифр за ОПП Назва навчальної дисципліни Кількість кредиті ECTS Всього годин за навчальним планом
1 ПП 01 Технологія виробництва кулінарної продукції 11 396
2 ПП 03 Організація обслуговування в закладах ресторанного  господарства 5.25 189
3 ПП02 Організація виробництва в закладах ресторанного  господарства 4.5 162
4 МПН 09 Основи дієтології та приготування дієтичних страв 2.7 96
  ВПП 01 Особливості української кухні та кухні народів світу 3 108
  ВПП 06 Технологія приготування кондитерських виробів 3 108
  МПН 08 Процеси та апарати харчових  виробництв 2.25 304
  ПП 06 Устаткування закладів ресторанного господарства 4.5 45
  ПП 04 Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції 3 108
  ПП 05 Товарознавство харчових продуктів 4.5 162
  ВПП 08 Основи підприємницької діяльності 1.75 63
  ПП 08 Економіка підприємств різних типів 3 54
  ВПП 05 Етика і психологія ділових стосунків 1.75 54
  ГСЕ 08 Іноземна мова(за професійним. спрямуванням) 6 216
  ПП 06 Охорона праці 1.8 64
  ВПП 10 Охорона праці в галузі 1.25 45
  МПН 01 Неорганічна хімія 2.25 81
  МПН 02 Органічна хімія 2.25 81
  МПН 03 Аналітична хімія 4 63
  МПН 11 Біохімія 1.5 280
  МПН 04 Фізична і колоїдна хімія 4 144
  МПН 05 Мікробіологія та фізіологія 2.25 81
  ВПП 07 Санітарія і гігієна 1.5 54
  МПН 07 Безпека життєдіяльності 1.5 54
  МПН 09 Технічне креслення 3 108
  МПН 10 Комп’ютерна техніка 3 108
  МПН 12 Основи електротехніки 1.5 54

 

Державна атестація
Назва Семестр
Українська мова 4
Іноземна мова 4
Математика 4

 

Практика
з/п Назвапрактики Семестр Число тижнів Число годин Формаконтролю
1 Навчальна практика на підприємствах харчування 4 3 162 Залік
2 Навчальна практика 5 3 162 Залік
3 Технологічна практика 6 6 324 Залік
4 Переддипломна практика 7 3 162 Залік
5 Державний комплексний кваліфікаційний іспит  7      

НА ЗАНЯТТЯХ

  

   

  

ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ

Проводиться  у термін з 19 січня до 1 лютого у формі комплексного кваліфікаційного іспиту (тестові та практичні завдання) з дисциплін:

  1. Технологія виробництва кулінарної продукції
  2. Організація виробництва в заходах ресторанного господарства
  3. Організація обслуговування в заходах ресторанного господарства
  4. Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  5. Устаткування закладів ресторанного господарства
  6. Основи охорони праці
  7. Економіка підприємств різних типів

Мета іспиту: виявлення відповідності рівня теоретичних знань та практичної підготовки студентів вимогам кваліфікаційної характеристики фахівця та освітньо-професійної програми за напрямком    підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія», освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

Календар новин

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: