ПРО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ |
№ з/п | Шифр за ОПП | Назва навчальної дисципліни | Кількість кредиті ECTS | Всього годин за навчальним планом |
1 | ПП 01 | Технологія виробництва кулінарної продукції | 11 | 396 |
2 | ПП 03 | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства | 5.25 | 189 |
3 | ПП02 | Організація виробництва в закладах ресторанного господарства | 4.5 | 162 |
4 | МПН 09 | Основи дієтології та приготування дієтичних страв | 2.7 | 96 |
ВПП 01 | Особливості української кухні та кухні народів світу | 3 | 108 | |
ВПП 06 | Технологія приготування кондитерських виробів | 3 | 108 | |
МПН 08 | Процеси та апарати харчових виробництв | 2.25 | 304 | |
ПП 06 | Устаткування закладів ресторанного господарства | 4.5 | 45 | |
ПП 04 | Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції | 3 | 108 | |
ПП 05 | Товарознавство харчових продуктів | 4.5 | 162 | |
ВПП 08 | Основи підприємницької діяльності | 1.75 | 63 | |
ПП 08 | Економіка підприємств різних типів | 3 | 54 | |
ВПП 05 | Етика і психологія ділових стосунків | 1.75 | 54 | |
ГСЕ 08 | Іноземна мова(за професійним. спрямуванням) | 6 | 216 | |
ПП 06 | Охорона праці | 1.8 | 64 | |
ВПП 10 | Охорона праці в галузі | 1.25 | 45 | |
МПН 01 | Неорганічна хімія | 2.25 | 81 | |
МПН 02 | Органічна хімія | 2.25 | 81 | |
МПН 03 | Аналітична хімія | 4 | 63 | |
МПН 11 | Біохімія | 1.5 | 280 | |
МПН 04 | Фізична і колоїдна хімія | 4 | 144 | |
МПН 05 | Мікробіологія та фізіологія | 2.25 | 81 | |
ВПП 07 | Санітарія і гігієна | 1.5 | 54 | |
МПН 07 | Безпека життєдіяльності | 1.5 | 54 | |
МПН 09 | Технічне креслення | 3 | 108 | |
МПН 10 | Комп’ютерна техніка | 3 | 108 | |
МПН 12 | Основи електротехніки | 1.5 | 54 |
Державна атестація | |
Назва | Семестр |
Українська мова | 4 |
Іноземна мова | 4 |
Математика | 4 |
Практика | |||||
№з/п | Назвапрактики | Семестр | Число тижнів | Число годин | Формаконтролю |
1 | Навчальна практика на підприємствах харчування | 4 | 3 | 162 | Залік |
2 | Навчальна практика | 5 | 3 | 162 | Залік |
3 | Технологічна практика | 6 | 6 | 324 | Залік |
4 | Переддипломна практика | 7 | 3 | 162 | Залік |
5 | Державний комплексний кваліфікаційний іспит | 7 |
Проводиться у термін з 19 січня до 1 лютого у формі комплексного кваліфікаційного іспиту (тестові та практичні завдання) з дисциплін:
Мета іспиту: виявлення відповідності рівня теоретичних знань та практичної підготовки студентів вимогам кваліфікаційної характеристики фахівця та освітньо-професійної програми за напрямком підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія», освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».