Майстер – клас з виробів французької випічки

30 жовтня 2018 року, студенти гр. ХТ (181)-16-1 спеціальності «Виробництво харчової продукції» разом з викладачами Хазнаферовою Л.О. та Майко О.В. відвідали майстер- клас з виробів французької випічки в мережі супермаркетів «Сільпо».

Майстер – клас проводила технолог управління мережі Михайлюк Х.В. На даному майстер – класі, студенти та викладачі не лише спостерігали за процесом виробництва тіста, але й самі долучилися до виробничого процесу – проводили  формування виробів французької випічки та дегустації готових виробів. Студенти, які брали участь у майстер-класі отримали сертифікати.

               Дякуємо мережі супермаркетів «Сільпо» за корисну інформацію та практичні навички, яких набули наші студенти та викладачі.