«Місто Професій»

30.09.2018р. викладачі ПК «Сфера обслуговування» брали активну участь у профорієнтаційному заході «Місто Професій» для учнів шкіл. Викладачі Чернишова О.В. та Бойко Т.В. підготували та провели вікторину «Дива світу» і для маленьких глядачів були запитання з використанням глобусу, Майко О.В. провела майстер-клас по складанню серветок, а Скачкова О.А.  разом зі студентками коледжу спеціальності «Харчові технології» провела майстер-клас з оздоблення бісквітних тістечок. Всі учасники отримували за правильні відповіді відмітку в паспорті учня, грошову віртуальну винагороду та солодкі призи від викладачів коледжу.

Для учнів старших класів та їх батьків були проведені бесіди профорієнтаційного характеру і роздані рекламні проспекти про спеціальності «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».

Приємно було зустріти випускників нашого коледжу, які прийшли на цей захід зі своїми дітьми, брали участь у вікторині, майстер-класах та зі словами вдячності звертались до присутніх викладачів за ті знання та уміння, що вони отримали у коледжі під час навчання та проходження практик.

Постійно біля стенду з рекламою спеціальностей нашого коледжу було людно, весело, цікаво. Всі були налаштовані на створення творчої, позитивної обстановки.