Участь у ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «ЕкоХім-2018»

Участь у  ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «ЕкоХім-2018» :«АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ.  ЕЛЕКТРИЧНИЙ СТРУМ ІЗ ЖИВИХ РОСЛИН»

Одне з актуальних завдань сучасної освіти — пошук оптимальних шляхів зацікавлення студентів навчанням, підвищення їх розумової активності, спонукання до творчості, виховання студента  як життєво й соціальне компетентної особистості, здатної здійснювати самостійний вибір і приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях, вироблення вмінь практичного і творчого застосування здобутих знань.

Пошуково-дослідницька робота  включає широке коло проблемних питань. За матеріалами роботи студенти складають презентації і доповіді з якими витупають на міських, обласних і всеукраїнських конференціях серед навчальних закладів І і ІІ , ІІІ-ІV р.а.

Студент гр. АК-16-1/9 Яланський Давид під керівництвом викладача-методиста Шамрай М.В  виготовив діючу міні модель пристрою  альтернативного джерела енергії, що  використовує енергію фотосинтезу  для отримання електричного струму із  продуктів життєдіяльності рослин -  природного біологічного процесу і взяв участь у  ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «ЕкоХім-2018» , яка відбулася 28.03.2018р. у Дніпровському політехнічному  коледжі. За результатами конференції Яланський Д. та Шамрай М.В  нагороджені сертифікатом і Подякою,  стаття надрукована у збірці. Вітаємо і бажаємо успіхів.