Участь у проекті «Залізничник 2018»

28 березня 2018 року на базі коледжу відбувся перший етап благодійного проекту «Залізничник 2018», який реалізує благодійний Фонд «Фонд Бориса Колеснікова» в рамках своєї статутної діяльності за напрямком «Освіта і наука». 

 

Благодійний конкурс реалізується з метою сприяння розвитку науки і освіти, надання допомоги студентам залізничної галузі, їх заохочення до професійного росту.

В рамках конкурсу Фонд щорічно надає можливість групі кращих студентів профільних вищих навчальних закладів, які готують фахівців залізничної галузі, відвідати Міжнародні виставки транспортних технологій, зокрема, InnoTrans в Німеччині.

Під час перебування на Міжнародних виставках студенти знайомляться з передовими технологіями і новинками галузі, зустрічаються з фахівцями, спілкуються зі студентами з інших країн світу.

Організація проводить конкурс втретє для студентів профільних навчальних закладів України з метою підтримати талановиту молодь і показати їй провідні галузеві виставки світу.

В цьому році студенти Транспортного відділення нашого коледжу були запрошені до участі у відбірковому турі-конкурсу у якому зареєструвалися 950 студентів з 22 вищих навчальних закладів країни.

На першому етапі конкурсанти проходили комплексне тестування з точних наук, історії та теорії залізничної галузі.

За підсумками першого етапу конкурсу, пройшов у фінал студент ІІІ курсу Транспортного відділення Нагаєць Роман. 16 травня, він як фіналіст має презентувати членам журі конкурсу власну розробку або стратегію розвитку вітчизняної залізничної галузі. Сподіваємося, що 17 травня організатори оголосять імена тридцяти переможців «Залізничника» серед яких буде і він. Як сказав сам Роман: «Мені не цікаві грамоти та подяки, я хочу отримати сертифікат на поїздку в Німеччину, де пройде виставка для ознайомлення з інноваціями світової транспортної галузі, новинками, стендами провідних гравців ринку».

Бажаємо успіху Роману і чекаємо його з омріяною нагородою.