Туристичний мастер-шеф

26 вересня   в рамках декади Всесвітнього дня туризму було проведено тематичний виховний захід  «Туристичний мастер-шеф».

Змагалися студенти ІІ та ІІІ курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Взяли  участь дві команди по 6 осіб в кожній: (членам команд пов’язали стрічки відповідного кольору)

  • Команда синіх
  • Команда жовтих

До учасників команд були висунуті наступні вимоги:

  • В гравця № 1 зв’язані спереду руки (весь час протягом всього батлу);
  • Гравець № 2 весь батл сидить на стільці (не маючи права підвестися);
  • Гравець № 3 не має права рухатись з місця (навколо ніг обведене коло);
  • Гравець № 4  і гравець № 5 мають звязані між собою праву і ліву руку;
  • Гравець № 5 (капітан) не обмежений в правах.

Гравець,  що допустив порушення,  залишав команду.

Команди отримали набір продуктів, з яких повинні були приготувати страви. На виконання завдання команди отримали 40 хв., але кожні 5 хвилин на команди чекав сюрприз: отримання нових інгридієнтів, 10 хвилин роботи в цілковитій тиші, обмін столами та ін. Так   команда синіх втратила гравця, що порушив тишу, але він працював в парі зіншим ( гравець  № 4  і гравець № 5 мають звязані між собою праву і ліву руку) тож команду залишили відразу 2 гравці.

 

Так як команди повинні були використати всі продукти, їх фантазія не мала меж!!!

Куштували страви глядачі і виставляли бали командам. Перемогла команда жовтих. Студенти отримали позитивні враження, досвід роботи в команді за незвичних умов, та прагнуть повторити батл.