Екскурсія до готелю «REIKARTZ»

25.09.2018р. голова ПК «Сфера обслуговування» Чернишова Олена Володимирівна разом зі студентами першого курсу групи ГР(241)-18-1 (спеціальність «Готельно-ресторанна справа») були на екскурсії у готелі «REIKARTZ» м. Дніпро, який знаходиться у діловому районі міста, у декількох хвилинах ходу від проспекту Д.Яворницького.

    

Номерний фонд готелю складає 80 комфортабельних номерів різних категорій (від класичного до люксу). На території готелю розміщуються дві багатофункціональні конференц-зали. Також є ресторан традиційної української та європейської кухні та цілодобовий бар. До послуг проживаючих є тренажерний зал. Для комфорту проживаючих представляється безкоштовний Wi-Fi, наземний та підземний паркінг, прокат автомобілей і трансфер.

Адміністрація готелю за допомогою менеджера по роботі з персоналом Аліни надала можливість студентам відвідати ресторан, номери стандарт двомісний та люкс, кухню, тренажерний зал і провела цікаву, інформаційно насичену презентацію мережі готелей  «REIKARTZ», які розміщені на території України майже в усіх великих містах, а також у Германії та Швеції.

Студентів-першокурсників зацікавила інформація, що готель може бути їх місцем практики після другого курсу навчання у коледжі, а також місцем їх майбутньої роботи за фахом. Вони самі часто задавали питання по ходу екскурсії, слухали уважно та намагалися відповідати на запитання професійного спрямування від Аліни. Дуже гарна команда співробітників у цьому готелі були привітлива та доброзичлива зі студентами.

Подібна екскурсія запланована найближчим часом для студентів четвертого курсу спеціальності «Готельне обслуговування» з метою укладення договорів  на проходження виробничої практики в грудні 2018 року, а також подальшим розглядом питання про працевлаштування у готель кращих випускників цієї спеціальності.