Зустріч представників «ЄВРАЗ ДМЗ»

25 квітня 2018 року в коледжі відбулася зустріч студентів Транспортного відділення та представників «ЄВРАЗ ДМЗ».

Метою зустрічі було представлення випускникам, які навчаються за напрямком «Залізничний транспорт», можливостей їх майбутнього працевлаштування та розвитку їх кар’єри. З іншого боку, представники підприємства мали змогу оцінити професійні якості студентів, як майбутніх спеціалістів та перевірити їх рівень підготовки.

Перед студентами виступили провідні спеціалісти  ЄВРАЗ ДМЗ, а саме:

провідний спеціаліст відділу підготовки кадрів – Коваль Оксана Миколаївна;

начальник служби експлуатації залізничного цеху – Ємельянов Дмитро Геннадійович.

 

Представники підприємства запропонували випускникам робочі місця у залізничному цеху на посади: черговий по посту, складач поїзда, машиніст тепловоза, механік з утримання тягового рухомого складу і ще безліч профільних вакансій.

Начальник служби експлуатації підприємства Дмитро Геннадійович, є випускником нашого коледжу, і він розповів студентам старших курсів про власний розвиток на підприємстві, історію розвитку підприємства, про різноманітні продукції комбінату і зацікавленість у висококваліфікованих фахівцях нашого коледжу.

Студенти, в свою чергу, задавали представникам підприємства питання: про рівень заробітної плати, про умови проживання, проходження практики, вимоги до них під час виконання професійних обов’язків та ін.

Варто зазначити, що підприємство надає всім практикантам і молодим фахівцям медичне обслуговування на базі поліклініки зі стоматологічним кабінетом і активно розвиває і підтримує спортивне і творче дозвілля працівників підприємства. Представники «ЄВРАЗ ДМЗ» провели анкетування, в ході якого студенти змогли висловити свою думку щодо зацікавленості в підприємстві, як місці для проходження практики, роботи і навіть бажаному рівні заробітної плати.