Засідання гуртку «Кожен має право»

24 жовтня відбулося відкрите засідання гуртку «Кожен має право» (керівник викладач Кудрявцева М.В.) за темою «Попередження екологічних правопорушень в Україні. Екологічні проблеми та шляхи їх вирішення»

Присутні обговорювали екологічно-правові проблеми України, причин їх виникнення та шляхів вирішення, таких як зменшення несанкціонованих сміттєзвалищ, встановлення великих штрафів, організація толоки, купівлі «довгострокових» товарів і зведення до мінімуму споживання продукції одноразового використання, використовування компостування органіки тощо.

Ознайомилися з відеофрагментами наукових досліджень, презентаціями та оглянули художню виставку студентки  Давидової Н .

Члени гуртка - Левченко Д. та Ільніцкий І. запропонували практичні поради та рекомендації щодо збереження та відновлення екологічних ресурсів; Муленко А. та Губарчук Ю. розповіли про особливості відповідальності за правопорушення в галузі екологічного законодавства .

  

Завдяки проведеному заходу  присутні отримали багато нових знань та розуміння важливості збереження нашого спільного дому .