Участь у конференції «Виробництво харчової продукції»

23 жовтня 2018 р. на базі Комерційного технікуму Дніпровського державного технічного університету м. Кам'янське, відбулася обласна конференція – захист науково – творчих робіт студентів, які навчаються в коледжах і технікумах Дніпропетровської області за спеціальністю «Виробництво харчової продукції».

  

Студенти Білокінь К.В., Байдк П.В.( гр. ХТ-16 1/9) , Маслова А.Ю.

(гр.ТХ-15 1/9) та викладачі нашого коледжу Майко О.В., Скачкова О.А. також взяли участь в заході.

 

До захисту на конференції було подано пошуково – дослідні роботи студентів, тематика яких, передбачала  розроблення  рецептур кулінарних та борошняних кондитерських виробів функціонального призначення, а саме «Перспективи використання клітковини рослинної у виробництві млинців» та «Застосування цукрознижувальних добавок рослинного походження для борошняних кондитерських виробів функціонального призначення».

За підсумками конференції, студенти та викладачі нашого коледжу отримали схвальні відгуки, сертифікати та подяки за участь в конференції.