До 130-ї річниці від дня народження Остапа Вишні

19 листопада на базі читальної зали коледжу відбувся відкритий виховний захід до 130-ї річниці від дня народження Остапа Вишні. У заході брали участь студенти першого та другого курсу, а також зовсім маленькі гості заходу. Організатор заходу – викладач ІІ категорії Михайлець Я.В.

Світла пам'ять про великого українського сміхотворця живе у віках. Його жарти та дотепне слово актуальні і сьогодні. Нинішнє молоде покоління не має залишитися осторонь великої історії українського письменства.

Твори Остапа Вишні мають надзвичайний виховний аспект, іх дослідження та вивчення спонукають до доброти, щирої посмішки, теплоти в душі.

Незважаючи на тяжку долю, письменник зумів зберегти оптимізм та щиро ним поділитися.

Під час заходу було продемонстровано фільм про життєвий шлях сатирика, а також були зроблені інсценівки його творів. Студенти читали усмішки Остапа Вишні та гуморески інших українських авторів (Павла Глазового, Степана Гриценка, Петра Ребра).

Метою таких виховних заходів є поглибити знання студентів з історії української літератури, розвивати вміння до аналізу інформації та виховувати любов до рідного слова.