Зустріч студентів зі спеціалістом Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та співробітником Патрульної поліції Дніпропетровської області.

19 березня 2019р. головою предметної комісії «Правознавство» Кузяковою Ю.С. організовано зустріч студентів зі спеціалістом Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги та співробітником Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Цього разу темою зустрічі стала: «Я маю право голосу!». Студенти, які вперше йдуть на вибори цього року, дізналися як перевірити наявність себе у Державному реєстрі виборців; що робити, якщо відомості про себе у реєстрі відсутні; визначались, де голосуватимуть, як тимчасово змінити місце голосування. Не залишилась осторонь і тема відповідальності за порушення виборчого законодавства: хто і за які сааме протиправні діяння нестиме відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Наостанок зустрічі було проведено анонімне опитування для закріплення прослуханого матеріалу, розглянуто конкретні ситуації порушень закону перед або у день  проведення виборів. Дана тематична зустріч стала продовженням участі студентства ДНЗ «Дніпровський транспортно-економічний коледж» у загальнонаціональному правоосвітницькому проекті «Я маю право!».