Екскурсія до Дніпровського метрополітену

В рамках тижня комісії «Комп’ютерної інженерії та технологій», вже традиційно, було проведено екскурсію до Дніпровського метрополітену з метою подальшого розподілення студентів спеціальності Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології на виробничу та технологічну практику, а також на роботу після закінчення коледжу. Екскурсія була проведена в відповідь на зустріч з представниками метрополітену у коледжі.

Вивчення складу обладнання АТС та його взаємодії позитивно відобразиться на загальних знаннях зі спеціальних дисциплін, підвищенню якості знань та успішним захистом ДП.

Голова служби автоматикителемеханіки та зв’язку Знайко В.М, начальник та керівники підрозділів проводили бесіду зі студентами, пояснювали умови роботи, відповідали на запитання студентів  та інші організаційні питання.

Студенти груп АК(151)-16-1 та АК(151)-17-1 з викладачем спеціальних дисциплін Товстик Раісою Іванівною відвідали музей метрополітену, де ознайомились з історією підприємства.

В результаті бесіди з керівниками були досягнуті домовленості на заключення договорів з практики та працевлаштування студентів