Виховний захід:«Човнова регата «Оксфорд - Кембрідж»

18 грудня 2017 року в приміщенні гуртожитку ДНЗ «Дніпровський транспортно – економічний коледж» на базі клубу «Європейська інтеграція» було проведено виховний захід:«Човнова регата «Оксфорд - Кембрідж», який привернув увагу мешканців студентського гуртожитку, що виявили бажання дізнатися про спортивні змагання світового значення між командами студентів двох найстаріших університетів Кембріджа та Оксфорда. Присутні дізналися про той резонанс, який був викликаний змаганнями, організованими лише двома студентами – товаришами ще 100 років тому. Щороку шанувальники з усіх куточків планети прагнуть до Лондона, щоб відвідати це свято веслувального спорту, це спортивне шоу на воді. Подія незмінно привертає увагу десятків тисяч уболівальників, які збираються по обидва береги річки уздовж маршруту гонки (у 2010 р. присутні близько 250 тис. чоловік). Ще мільйони уболівальників дивляться гонки по телевізору. Для Великобританії гонка човнів являється фантастичною подією, частиною спадщини країни. Це велика спортивна подія, яка дійсно впливає на суспільне життя держави.

Студенти переглянули відео ролики, які  висвітлювали не тільки події під час спортивних змагань на річці Темзі, але й акцентували увагу на таких робочих моментах конкуруючих команд, як – звичайне повсякденне тренування і були здивовані тим, що човни, які беруть участь у змаганні, зберігаються в окремих будівлях на яких прикріплений герб відповідного університету. Також цікавою була інформація, що для королівських осіб , які відвідують ці спортивні змагання існує так званий дрес-код, тобто спеціальний дизайн одягу, якого вони дотримуються , спостерігаючи змагання з ложі на березі ріки Темзи.

Студенти коледжу під час виховного заходу дізнались не лише про щасливі моменти команд – переможниць, але й про сумні події, які спіткали деякі команди змагань, коли їх човни тонули, йшли на дно. Під кінець заходу глядачам була запропонована цікава вікторина для кращого засвоєння поданого матеріалу.

Виховний захід:«Човнова регата «Оксфорд - Кембрідж», був проведений В заході приймали участь в основному студенти 1-х курсів різних груп.