Робоча нарада-семінар з обговоренням узгодженого проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту»

14 лютого 2019 р.  на базі коледжу  за участю генерального директора директорату вищої освіти і освіти дорослих  Міністерства освіти і науки України Шарова О.І. відбулася регіональна  робоча нарада-семінар з обговоренням узгодженого проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту» для керівників та їх заступників закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Дніпропетровської та центра і півдня Донецької областей, ректорів і проректорів університетів та академій, до структури яких входять коледжі та технікуми.

За допомогою презентації були розкриті постатейно основні положення проекту Закону. О.І. Шаров відповів на численні питання керівників закладів вищої освіти.

Із заключним словом виступив директор Дніпровського транспортно-економічного коледжу, голова Ради директорів ЗВО І-ІІ р.а. Таберко Л.М.

Він подякував Міністерству освіти і науки України, особисто Шарову Олегу Ігоровичу, всім хто прийняв участь у нараді за конструктивну розмову з приводу подальшої діяльності закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Висловив думку всіх присутніх щодо ухвалення в цілому важливого для освітянської спільноти узгодженого робочою групою МОН України законопроекту, який дозволить створити належні умови для повноцінного виконання коледжами і технікумами їх статутної діяльності.

Перед початком наради Олег Іванович ознайомився з базою коледжу, поспілкувався зі студентами, відвідав  екскурсію  у музеї коледжу  та зробив запис у книзі відгуків, де висловили подяку колективу за високий професіоналізм та побажав великих успіхів на освітній ниві.