Підсумки практичного навчання

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освіти ІІІ курсу групи 181-21-1 по спеціальності 181 Харчові технології з 09.02.2024 по 07.03.2024 проходили навчальну практику в закладах харчування міста Дніпра.

Під час проходження практики студенти виконували різноманітні технологічні процеси стосовно своєї спеціальності, змогли закріпити теоретичні знання практичною роботою.

Студенти мали змогу перебувати на різних технологічних процесах в: гарячих, заготівельних, холодних, кондитерських та інших цехах.

Кращі практиканти це:

Кучма Костянтин - набув практичні навички сушиста. (Сімейно-розважальний центр «DreaM club», м.Дніпро)

Чумін Микита - набув практичні навички приготування м’ясних напів фабрикатів (Сімейно-розважальний центр «DreaM club», м.Дніпро)

Баранова Даша - набула практичні навички роботи в заготовчих цехах. (Сімейно-розважальний центр «DreaM club», м.Дніпро)

Бондар Юлія (Сімейно-розважальний центр «DreaM club», м.Дніпро)

Лебединська Аліса (Гриль-бар «Фаетон», м.Дніпро)

Марій  Дмитро (ФОП Філоненко Т.В., м.Дніпро)

Дибченко Даша та Корнеєва Ірина - набули навички роботи в кондитерському цеху. (ТОВ «Бріошь», м.Дніпро)

Ручаковський Єгор (Академія професійної освіти «Меркур», НПО, Словацька республіка)

 

Навчальна практика на підприємстві є невід’ємною частиною навчального процесу, яка дає змогу здобувачам освіти більш детально ознайомитись зі своєю майбутньою професією.

Студенти з задоволенням працювали  на підприємствах де отримали відмінні практичні знання та відгуки.