Дня знань та урочиста посвята першокурсників у студенти

1 вересня 2019 року у коледжі відбулись  урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. В актовій залі зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, викладачі та співробітників, роботодавці, адже посвята -  важлива та зворушлива подія  із незабутніми  враженнями.

 

  

  

Першим традиційно привітав студентів-першокурсників директор  коледжу Таберко Лев  Миколайович , який побажав усім щасливої молодості, успішно опановувати професійні знання, бути креативними.

За доброю традицією разом з керівником ансамблю інструментальної музики  Ходосом М.С. подарував присутнім музичне попурі. 

  

З теплими напутніми словами до першокурсників звернулися куратори та завідуючі відділень, пообіцявши, що будуть для них найкращими наставниками й вірними друзями протягом усіх років навчання в коледжі.

  

Традиційно цього дня новоспечені студенти склали  клятву першокурсника.

Від дружньої родини студентів ДТрЕК першокурсників поздоровила  й закликала  бути соціально-активними і не втрачати марно й хвилини дорогоцінного часу студентства, долучаючись до всіх сторін  студентського життя, голова студентської ради коледжу Демиденко Дарія.

У час світлого свята знань ми не могли  не згадати тих, хто віддав своє життя заради нашого мирного майбутнього. Воїнів, що загинули в роки Другої світової війни та воїнів, що загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Свято супроводжувалось виступами учасників художньої самодіяльності коледжу

   

   

 

Вітаємо всіх наших першокурсників! Досягаймо нових вершин разом!