Урочистий випуск студентів

1 лютого в урочистій атмосфері відбувся випуск студентів

ВІДДІЛЕННЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ:

 групи  ТК- 15-1/9 (куратор Курносова Тамара Дмитрівна);

 групи  ТХ- 15-1/9 ( куратор Нурулліна Олена Миколаївна);

 групи ОГ- 15-1/9 (куратор Ейхман Олена Анатоліївна).

ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

 групи ОТ-15-1/9 (куратор Воробйова Людмила Миколаївна) .

       З  вітальним словом до випускників звернувся  директор коледжу Таберко Лев Миколайович.  Він побажав усім успіхів,  натхнення в подальшій роботі та навчанні, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідний коледж, викладачів та наставників,  які ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом, а також за доброю традицією подарував музичне привітання.

 

Зачитав Наказ про закінчення коледжу та про присвоєння випускникам  відповідної  кваліфікації  і вручив дипломи заступник директора з виробничого навчання Ковтун Віктор Власович.

  

Кращі студенти нагороджені подяками та грамотами за активну участь в науковій, громадській,  культурно-масовій  роботі, за успіхи у спорті.

  

Батьки отримали подяки за виховання своїх дітей.

Зі словами вдячності виступили випускники:  «Ми щиро вдячні адміністрації, викладачам та всім працівникам коледжу за ваш  внесок у наше професійне майбутнє, за те, що попри все завжди в нас вірили, підтримували, допомагали, мотивували».

  

  

Протягом заходу присутні насолоджувалися концертною програмою, організованою учасниками художньої самодіяльності коледжу під керівництвом Лазебної Інги Віталіївни.

   

Вітаємо студентів та батьків з цим чудовим святом!

Хай щастить Вам на всіх життєвих шляхах!