Майстер клас, як важлива форма навчального процесу, покликана навчити майбутнього фахівця самостійно узагальнювати й аналізувати інформаційні джерела.
Мета роботи – допомогти здобувачу освіти закріпити та поглибити теоретичні знання, здобуті у процесі вивчення дисципліни.
20 січня 2025 року відбувся майстер клас з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв »(Спецкурс) здобувачами освіти 2 курсу групи 181-23-1 спеціальності 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу) , майстер клас відбувся під керівництвом викладача спецдисциплін Ольги Володимирівни Луніной.
Мета : допомогти здобувачам освіти розуміти що таке - основні технологічні поняття і визначення, та класифікація технологічних процесів. Закріпити та поглибити теоретичні знання ,
та на практиці навчитися керувати технологічним процесом виробництва листкового тіста,
процесом виготовлення крему , та приготувати десерт остаточно.
Кожен студент приймав участь на всіх процесах , демонстрували свої теоретичні знання, та практичні навички користування побутовою технікою. Студенти з цікавістю займались дизайном тістечок. У доброзичливій, дружній атмосфері ми завершили приготування десерту «Мільфей», та провели дегустацію.