Майстер клас з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для спеціальності 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу)

Майстер клас, як важлива форма навчального процесу, покликана навчити майбутнього фахівця самостійно узагальнювати й аналізувати інформаційні джерела.

Мета роботи – допомогти здобувачу освіти закріпити та поглибити теоретичні знання, здобуті у процесі вивчення дисципліни.

20 січня 2025 року відбувся майстер клас з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв »(Спецкурс) здобувачами освіти 2  курсу групи 181-23-1 спеціальності  181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу) , майстер клас відбувся під керівництвом викладача спецдисциплін Ольги Володимирівни Луніной.

Мета : допомогти здобувачам  освіти  розуміти що таке - основні технологічні поняття і визначення, та класифікація технологічних процесів. Закріпити та поглибити теоретичні знання ,

та на практиці навчитися керувати технологічним процесом виробництва листкового тіста,

процесом виготовлення крему , та приготувати  десерт остаточно.

Кожен студент приймав участь на всіх процесах , демонстрували свої теоретичні знання, та практичні навички користування побутовою технікою. Студенти з цікавістю займались дизайном тістечок. У доброзичливій, дружній атмосфері ми завершили приготування десерту «Мільфей», та провели дегустацію.


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна (Трудових резервів) 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:

(056) 720-92-31

Приймальня комісія:

(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:

(096) 804-43-33

✉️ E-mail: dtret1@ukr.net

Ми у соц мережах:

                 

 

Телеграм чат-боти: