Проєктна діяльність (спеціальність 181 «Харчові технології»)

Здобувачі фахової передвищої освіти, які навчаються на 1–ому курсі спеціальності 181 «Харчові технології» завершили вивчення навчальної дисципліни «Технології» (профіль кулінарія) за розділами:

-  Вступ до професії;

-  Фізіологія харчування;

-  Естетика харчування.

 Вивчення даних розділів сприяє формуванню у майбутніх фахівців галузі харчування основ майбутньої діяльності; загального уявлення про структуру, зміст, характер та специфіку майбутньої професійної діяльності в закладах ресторанного господарства.

  Одним із видів навчальної діяльності здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» є виконання проєктів.

Проєктна діяльність забезпечує продуктивний зв'язок теорії і практики в процесі вивчення, сприяє розвитку пізнавальних, творчих навичок, умінь самостійно удосконалювати свої знання, орієнтуватися в інформаційному просторі, критично мислити.

Отже, здобувачам фахової передвищої освіти було запропоновано до розроблення проєкт на тему «Кенді-бар».

В процесі роботи над проєктом, ознайомилися з історією походження даного виду обслуговування, видами його організації та особливостями сервірування столу в залежності від призначення.

Групу було поділено на чотири команди і обрано новорічну тематику обслуговування. Командам необхідно було скласти меню, описати 3 рецептури з меню і виконати сервірування столу. Всі команди впоралися із завданням, відповідали на запитання компетентного журі, до складу якого входили викладачі фахових дисциплін.

За підсумками виконання проєкту, команди було нагороджено в номінаціях:

-  «В кращих новорічних традиціях»;

-  «Професійне оформлення страв»;

-  «Креативний лист меню»

-  «Естетика сервірування».


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна (Трудових резервів) 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:

(056) 720-92-31

Приймальня комісія:

(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:

(096) 804-43-33

✉️ E-mail: dtret1@ukr.net

Ми у соц мережах:

                 

 

Телеграм чат-боти: