Навчальна практика студентів за напрямком «Харчові технології» (Відпрацювання навиків приготування продуктів з риби)

ПРОФЕСІЯ «КУХАР» це не тільки давнішня, але й вічна професія. Без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі, тому професія кухаря потрібна людині постійно.

А справжній професіонал цієї справи повинен вміти робити безліч страв з різноманітних продуктів.

З давніх-давен значне місце в українській кухні займає риба. Улюблені страви українців – карасі в сметані, короп з медом, рибні крученики, завиванці, січеники, товченики, фарширована риба. Найкраще риба поєднується за смаком з гарніром з картоплі.

Тому під час проходження практики студенти групи 181-22-1 займалися дуже відповідальною справою – приготуванням страв з риби.

Здобувачі освіти під керівництвом ведучих викладачів показали свої практичні навички у підготовці та приготуванні різних видів блюд з риби.

 

Маємо надію, що у майбутньому наші студенти будуть мати змогу стояти поруч з відомим шефом Ектором Хіменесом-Браво, та в якості членів журі оцінювати блюда конкурсантів шоу «Мастер Шеф».


📍 Адреса: 

49041 Україна м. Дніпро вул. Технічна (Трудових резервів) 4 

Переїзд від Залізничного вокзалу:

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" № 60 - до зупинки "Коледж"

Маршрутним таксі "Аеропорт-Вокзал" №109 - до зупинки “Коледж”

Від вулиці "Робоча" та площі "Соборна":

Тролейбус № 19 та 21 - до зупинки "Трудових резервів"

☎️ Контакти:

Приймальня директора:

(056) 720-92-31

Приймальня комісія:

(066) 263-55-98, (066) 216-85-25

Підготовчі курси:

(096) 804-43-33

✉️ E-mail: dtret1@ukr.net

Ми у соц мережах:

                 

 

Телеграм чат-боти: