Галузь знань - 18 «Виробництво та технологія» (Маnufасtuгіng аnd tесhnоlоgу)
Спеціальність - 181 «Харчові технології» (Food tеchnоlоgу)
Освітньо-професійна програма - Харчові технології
Освітня кваліфікація - фаховий молодший бакалавр з харчових технологій
Освітньо-професійний ступінь - фаховий молодший бакалавр
Термін навчання:
- 3 роки 5 місяців на основі загальної середньої освіти (база 9 класів);
- 2 роки 5 місяців на на основі повної загальної середньої освіти (база 11 класів).
Випускники коледжу можуть працювати:
на фабриках-заготівельних, фабриках-кухнях, комбінатах напівфабрикатів; в ресторанах, їдальнях, закусочних, чайних, магазинах кулінарії.
Спеціалісти професійного спрямування «Технологія харчування» необхідні для численних підприємств ресторанного господарства різних форм власності, а також підприємств з виробництва харчових продуктів і напівфабрикатів.
Випускники з даної спеціальності можуть займати посади:
технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); інспектор з контролю якості продукції; технік – технолог з переробки риби та морепродуктів; фахівці з переробки плодоовочевої продукції; технік-технолог з бродильного виробництва та виноробства; фахівці з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарне та кондитерське виробництво); кухар; кухар дитячого харчування; виробник харчових напівфабрикатів; шеф-кухар; офіціант; метрдотель; бармен; майстер ресторанного обслуговування.
Контакти (коледж, приймальна комісія): 49041, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, вул. Трудових резервів 4.
EMAIL:
Контакти (завідувачка відділенням) Кіщенко Наталія Мар’янівна
Телефон: (050) 591-97-35