Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Державний навчальний заклад

"Дніпровський транспортно-економічний коледж"

На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

Спеціальність 5.14010102 Ресторанне обслуговування (РО)

Галузь знань 1401 “Сфера обслуговування”

Напрям підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

Термін навчання:

2 роки 10 місяців на базі 9 класів

1 рік 10 місяців на базі 11 класів

Освітньо-кваліфікаційний рівень - молодший спеціаліст

Кваліфікація: адміністратор (господар) залу

У період навчання студенти вивчають наступні дисципліни:

     Цикл   гуманітарної   та соціально-економічної  підготовки: Основи філософських знань.

Історія України. Українська мова (за професійним спрямуванням). Культурологія. Соціологія.

Основи правознавства. Іноземна мова (за проф. спрям.). Фізичне виховання. Економічна теорія.

      Цикл математичної, природничо-наукової підготовки: Вища математика. Інформатика і комп’ютерна техніка. Економіка підприємства. Безпека життєдіяльності. Бухгалтерський облік. Екологія.

      Цикл  професійної  підготовки: Технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства. Трудове право. Основи організації ресторанного господарства.  Устаткування закладів ресторанного господарства.  Санітарія і гігієна в ресторанному господарстві. Діловодство. Барна справа. Основи менеджменту. Основи маркетингу.  Управління якістю продукції та послуг  у ресторанному господарстві та торгівлі. Охорона праці.

      Цикл вибіркових дисциплін: Основи психології. Професійний етикет. Основи підприємницької діяльності. Реклама і рекламна діяльність. Товарознавство продовольчих товарів. Особливості української кухні. Організація захисту прав споживачів. Охорона праці в галузі. Чинники успішного працевлаштування за фахом.

      За період навчання студенти виконують  курсову роботу на третьому курсі з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства».

     За період навчання студенти отримують хорошу професійну підготовку та теоретичні знання, які закріплюють при проходженні навчальної, технологічної та професійної практики (всього 16 тижнів) в закладах ресторанного господарства.

Державна атестація студентів проводиться  у термін з 15  до 28 червня  у формі

комплексного кваліфікаційного іспиту (тестові завдання + практична частина) з дисциплін:

  • Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  • Трудове право
  • Санітарія і гігієна в ресторанному господарстві
  • Основи менеджменту
  • Технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства

     Після закінчення коледжу студенти можуть продовжувати навчання в ВУЗах на денному (2 курс) та заочному відділеннях (3 курс) у містах Київ, Харків, Дніпропетровськ (філіали).     

Молодший спеціаліст з цієї спеціальності  може займати відповідні первинні посади:

Адміністратор   (господар) залу;  Бармен (5-й розряд); Метрдотель; Офіціант (5-й розряд).

За більш детальнішою інформацією звертатися за тел. 050-96-59-206

Чернишова Олена Володимирівна (голова предметної комісії «Менеджменту»)

Ліцензія:  діє до  2017р.

 {backbutton}

 
Ukrainian English Polish Russian

Календар новин

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: