Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

Державний навчальний заклад

"Дніпровський транспортно-економічний коледж"

На якій спеціальності Ви бажаєте навчатися?
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос:

Спеціальність 181 Харчові технології

Коротка характеристика спеціальності

 
Галузь знань – 1401 «Сфера обслуговування»
Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Код та назва спеціальності – 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»
Освітньо-кваліфікаційний рівень  – молодший спеціаліст
Кваліфікація – технік-технолог з технології харчування
Рівень акредитації – І
Ліцензійний обсяг – 25
Термін навчання: база  9 класів 3 роки 5 місяців
                         база 11 класів 2 роки 5 місяців

181 Харчові технології - 5.05170101 Виробництво харчової продукції (ТХ)

Навчально-виховний процес зі спеціальності 5.05170101  ««Виробництво харчової продукції»  за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» здійснюється у відповідності до діючих вимог ОКХ і ОПП (наказ МОН України № 147 від 11.06.2009р.), ОПП молодшого спеціаліста (в частині розподілу загального навчального часу за циклами підготовки, переліку та обсягу нормативних дисциплін за циклами підготовки) (затверджено МОНУ 24.04.2009), тимчасової ОПП спеціальності, варіативної компоненти ОКХ, ОПП, затвердженої директором коледжу; навчального плану, затвердженого директором коледжу.

 

ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

«Знати про їжу людина повинна не менше, ніж про математику або про свою рідну мову.» Гордон Рамзі

 

Мета створення спеціальності «Виробництво харчової продукції» визначається потребами міста Дніпропетровська та області, південних регіонів України у висококваліфікованих фахівцях із технології харчування.

Спеціалісти професійного спрямування «Технологія харчування» необхідні для численних підприємств ресторанного господарства різних форм власності, а також підприємств з виробництва харчових продуктів і напівфабрикатів.

Готує спеціалістів для обслуговування підприємств харчування.

Первинні посади випускників:

Технік-технолог з технології харчування.

Шеф-кухар.  Кухар 5-й, 6-й розряд.

Бармен 5-й розряд.

Офіціант. Метрдотель.

Виробник харчових напівфабрикатів.

Кондитер 5-й розряд.

Член бригади ресторану.

Керуючий (менеджер) підприємством харчування.

Начальник виробництва (в закладах харчування).

Керуючий рестораном (кафе, їдальнею і т. ін).

Адміністратор залу (в закладах харчування).

Професія - технік-технолог з виробництва харчової продукції – це стабільність сьогодні, впевненість завтра, успішність завжди!

Ukrainian English Polish Russian

Календар новин

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Хто відвідує сайт:
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
  • Голосів: (0%)
Всього голосів:
Перший голос:
Останній голос: